Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

O izletku

Izletko raziskuje, odkriva, predlaga, vabi družine in druge izletniške navdušence, da se odpravite na zanimive, zabavne, raziskovalne, kulturne, osvežujoče izlete po vsej Sloveniji!

Slovenija je polna bogatih destinacij, ki družinam omogočajo kakovostno preživljanje prostega časa. Sprehodite se po Izletkovem spletnem portalu, kjer ne zmanjka idej, kako z družino čas preživeti v lepem sončnem dnevu ali pod streho v dežju. Nato pa pot pod noge!

Izletko ponuja:

  • vse iskane informacije o družinam prijaznih ponudnikih na enem mestu,
  • več kot 250 idej za preživljanje prostega časa v naravi, muzejih, adrenalinskih in pustolovskih parkih, po gradovih, v termah in kopališčih, živalskih vrtovih, na turističnih kmetijah, rančih … po vsej Sloveniji,
  • vedno nove ideje in predloge za izlete,
  • nagradne igre s privlačnimi nagradami,
  • komentiranje posameznih destinacij idr.

 

Prijavite se na e-listo za obveščanje o novostih in nagradnih igrah (na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljite e-sporočilo z naslovom »Prijava na novice« in z navedbo vašega imena in priimka).

Pridružite se Izletku tudi na FB strani!

 

Veselo raziskovanje in veliko izletov z Izletkom vam želimo!  Izletko 

 

Ekipa Izletka

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.