Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Odpravite se v svet iluzij

|| || ||

Vsak dan se srečujemo z iluzijami, pa jih morda sploh ne opazimo. V Muzeju iluzij so iluzije postavljene na plano. Preizkusite svoje čute in se odpravite na zabavni izlet v svet, ki navdušuje vse generacije!

Z malo sreče se lahko tja z družino odpravite brezplačno. Sodelujte v nagradni igri Izletka, ki vam v sodelovanju z Muzejem iluzij podarja brezplačno družinsko vstopnico za obisk Muzeja iluzij. Pravilno odgovorite na spodnje vprašanje in nam odgovor pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob odgovoru pripišite vaše podatke: ime in priimek, letnik rojstva, starost in kraj bivanja. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme družinsko vstopnico (2 odrasla + 2 otroka do 15 let) za vstop v Muzej iluzij.

Nagradna igra traja med ponedeljkom, 19. marcem 2018 in vključno ponedeljkom, 2. aprilom 2018.

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 15. let.

 

Nagradno vprašanje: V Muzeju iluzij ste lahko velikan ali škrat. Kako imenujemo to sobo?

 
Naj vam namignemo odgovor - najdete ga tukaj.

Vabljeni k sodelovanju!

 

Razglasitev: Nagrajenka, ki prejme brezplačno družinsko vstopnico v svet iluzij, je Nives Žirovnik iz Rogaške Slatine. Iskrene čestitke!

 

Obiščite tudi spletno stran www.muzejiluzij.si in FB stran Muzej iluzij

 

Opomba: S posredovanim odgovorom soglašate, da v primeru prejema nagrade vaše ime in priimek objavimo na spletnem portalu www.izletko.si in na Facebook strani izletko.si ter da vas tudi v nadaljevanju preko e-novic obveščamo o novostih in novih nagradnih igrah.

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.