Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Nagradna igra – Podzemna pustolovščina

|| || ||

Ste za družinsko podzemno pustolovščino? Želite spoznati delo in življenje rudarjev pod zemljo. Vabimo vas, da se z družino spustite skoraj 160 metrov v globino premogovnika v Velenju in doživite, kako so živeli in delali rudarji pred več kot 100 leti in kako rudarji to delajo še danes.

 
Izletko je skupaj z Muzejem premogovništva Slovenije za vas pripravil nagradno igro, kjer lahko z nekaj sreče prejmete družinski vstop v Muzej premogovništva Slovenije v Velenju ter se sprehodite in popeljete skozi zgodovino slovenskih knapov. Edinstveno doživetje!

 
Pravilno odgovorite na spodnje vprašanje in nam odgovor pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob odgovoru pripišite vaše podatke: ime in priimek, letnik rojstva, starost in kraj bivanja. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme družinsko vstopnico (2 odrasla + 2 otroka nad 6 let) za ogled Muzeja premogovništva Slovenije (obisk podzemnega dela muzejske zbirke je dovoljen za osebe starejše od 6 let).

 Nagradna igra traja med ponedeljkom, 17. februarjem 2020, in vključno ponedeljkom, 2. marcem 2020.

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 15. let.

 

Nagradno vprašanje: Kakšen je rudarski pozdrav?


Za pomoč pri odgovoru obiščite spletno stran Muzeja premogovništva Slovenije.


Nagradna igra je zaključena. Pravilen odgovor na nagradno vprašanje je bil "Srečno!"
Tokratna nagrajenka je Jolanda Podbregar iz Vranskega.

Nagrajenki iskreno čestitamo in želimo izjemno družinsko podzemno pustolovščino.

Opomba: S posredovanim odgovorom soglašate, da v primeru prejema nagrade vaše ime in priimek objavimo na spletnem portalu www.izletko.siin na Facebook strani izletko.si ter da vas tudi v nadaljevanju preko e-novic obveščamo o novostih in novih nagradnih igrah.

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.