Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Nagradna igra – Družinska zabava z nogometnim golfom

|| || ||

V Ljubljani (Sneberje) je zaživel prvi nogometni golf v Sloveniji, kjer se lahko sami, z družino ali  prijatelji preizkusite v nogometnem golfu, kjer gre za kombinacijo nogometa in golfa. Super družinska zabava, primerna za vse generacije!

S sodelovanjem v nagradni igri Izletka lahko z nekaj sreče prejmete brezplačen družinski vstop (2 odrasla + 2 otroka) za igro nogometnega golfa, ki ga podarja Nogometni golf Ljubljana. Vse kar morate storiti, je, da pravilno odgovorite na spodnje vprašanje in nam odgovor pošljete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob odgovoru pripišite vaše podatke: ime in priimek, letnik rojstva, starost in kraj bivanja. Če vam bo žreb naklonjen, bo nagrada vaša.

Nagradna igra traja med torkom, 21. julijem, in vključno torkom, 4. avgustom 2020.

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 15. let.

 

Nagradno vprašanje: V koliko lukenj je treba zadeti žogo pri nogometnem golfu v Ljubljani?

 

Pomoč za odgovor najdete tukaj.

 

Vabljeni k sodelovanju!

 

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenka je Janja Koderman Podboršek. Nagrajenki čestitamo in želimo prijetno družinsko dogodivščino!

 

Opomba: S posredovanim odgovorom soglašate, da v primeru prejema nagrade vaše ime in priimek objavimo na spletnem portalu www.izletko.si in na Facebook strani izletko.si ter da vas tudi v nadaljevanju preko e-novic obveščamo o novostih in novih nagradnih igrah.

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.