Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Družinski izlet v vesolje

|| || ||

Si želite opazovati nebo in njegove planete? V Centru vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga vas popeljejo v svet neskončnosti. Mimo zvezd, v osrčje neznanega. Spoznavate lahko  vizionarje vožnje po vesolju, raziskujete vesoljske tehnologije in se potopite v zgodbo kulturalizacije vesolja.

V soboto, 24. avgusta 2019, ob 19. uri vabijo na posebno opazovanje vesolja – Space night. Skupaj z Izletkom podarjajo brezplačen družinski vstop (2 odrasla + 1 otrok) za Space night, kjer boste lahko prisluhnili predstavitvi posebnega planeta in ga potem v primeru jasnega vremena tudi opazovali v vesolju. Pravilno odgovorite na spodnje vprašanje in nam odgovor pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob odgovoru pripišite vaše podatke: ime in priimek, letnik rojstva, starost in kraj bivanja. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme družinski vstop za opazovanje vesolja - Space night v Centru vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga.

 Nagradna igra traja med četrtkom, 8. avgustom 2019, in vključno nedeljo, 18. avgustom 2019.

 V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 15. let.

 

Nagradno vprašanje: Kateri planet bo središče opazovanja na Space night?

  

Naj vam namignemo – odgovor najdete na FB strani Center Noordung ali na spletni strani Centra Noordung.

 

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje je Saturn.
Prejemnica tokratne nagrade je Darja Žlak. Nagrajenki iskreno čestitamo!

 

Vabljeni k sodelovanju!

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.