Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Murska Sobota - Izletko

V Pustolovskem parku Bukovniško jezero imajo prilagojene programe glede na starostne skupine in zmogljivosti. Park je primeren za otroke, starejše od 4 let, pa tudi za vitalnejše babice in dedke, ki si lahko naberejo energije in moči tudi na bližnjih energijskih točkah, medtem ko njihovi otroci in vnuki plezajo v pustolovskem parku. V parku, ki se nahaja ob čudovitem Bukovniškem jezeru, je skupaj 58 elementov, od tega 7 unikatnih. Najdaljša plezalna pot ima razpon kar 27 metrov. Nekaj za vsakega člana družine. Adrenalinski izlet v Prekmurje o katerem se boste še dolgo pogovarjali!

Objavljeno v Pomurska

V renesančnem dvorcu sredi idiličnosti mestnega parka v Murski Soboti se odprejo vrata preteklosti Pomurja. Stalna razstava vas popelje v razburljivo in poetično zgodbo o življenju prebivalcev ob Muri, kot jo je pisal čas od prazgodovine do danes. Za družine z otroki so zanimive ustvarjalne delavnice in vodeni ogledi. Izlet v preteklost Pomurja je pravo doživetje za vso družino.

Objavljeno v Pomurska

Murska Sobota je kljub mogočnim stoletnim hrastom in čudovitim starim zgradbam, ki pričajo o njeni bogati zgodovini, mlado in energično mesto. Hitra avtocestna povezava z osrednjo Slovenijo, rastoča industrijsko obrtna cona in uspešna podjetja, trgovska središča na obrobjih mesta, banke, zavarovalnice, razvojno – izobraževalne institucije ter nagel utrip mesta s pestro ponudbo kulturnih in družabnih dogodkov jo postavljajo ob rob primerljivim mestom širom Evrope. Pa vendar je Murska Sobota drugačna. Tukaj se ljudje še zmeraj znajo ustaviti in si vzeti čas za drobne radosti življenja. Ohranili so gostoljubno prekmursko dušo in še vsakdo, ki se je tu ustavil, je pripomnil, da se pri njih dobro počuti. Vse tiste, ki teh krajev še ne poznate, prijazno vabijo na obisk; zagotavljajo vam, da boste v Murski Soboti preživeli lepe trenutke. Ti so namreč največja dragocenost življenja. Enodnevni ali večdnevi izlet, ki ga lahko združite z ogledom katere druge kulturne ali naravne znamenitosti Pomurja.

 

Objavljeno v Pomurska

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.