Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Išči rezultate za: Litija - Izletko

Za vse, ki ste ljubitelji konj, uživate v panoramskih vožnjah s kočijo, radi jezdite po gozdnih poteh in svežem zraku, je pravi naslov Ranč pr' Osolet. Blizu Moravč, odmaknjen od vsakdanjega mestnega vrveža, v bližini geometričnega središča Slovenije GEOSS. Spoznali boste jahalno opremo, kočijo Viktorijo, maratonko in zapravljivčka. In seveda himalajske koze, vietnamske pujse, ponije. Idealen kraj za nepozabno rojstnodnevno zabavo otrok in družinski izlet. Za ohladitev v vročih poletnih dneh poskrbi bazen, za počitek po napornem, aktivnem dnevu pa senik. Lahko pa nadaljujete s sprehodom v Dešenj na ogled znamenite skale. Vsako poletje organizirajo jahalne tabore za otroke vseh starosti.

Objavljeno v Osrednjeslovenska

Ste že bili v središču Slovenije? Tu, na območju Vač in GEOSSA so se »znašle« številne kulturne, etnološke, zgodovinske in naravne znamenitosti. Vaška klepetulja Družinskega gledališča Kolenc vas popelje od trga Vače v cerkev Svetega Andreja, po aleji ustvarjalnosti mimo sušilnice lanu do situle z Vač, ustavimo se tudi na fosilni morski obali in nazdravimo na GEOSSU. Na poti srečamo tudi palčka in skrivnostneža, ki nam pokaže čisto pravo čarovnijo …Vodenje po središču Slovenije je zabavno, nenavadno in doživeto, primerno pa za čisto vse družinske člane, ki se radi zabavajo, uživajo v naravi in se sproti še kaj zanimivega naučijo! Mamljivo vabilo za družinski izlet.

Objavljeno v Osrednjeslovenska
Pustolovski park Geoss se nahaja blizu geometričnega središča Slovenije v vasi Slivna. Obiskovalci parka lahko izbirajo med šestimi trasami na višini od enega do 25 metrov od tal in različnih težavnostnih stopenj (za otroke od četrtega leta dalje in odrasle), na katerih je razporejenih 91 plezalnih elementov. Pustolovščino lahko zaključijo z najdaljšim spustom po jeklenici v osrednji Sloveniji (zip-line), v skupni dolžini 915 metrov. Za obisk pustolovskega parka ni potrebna posebna predpriprava, fizična pripravljenost ali gibalne spretnosti. Vsi obiskovalci so pri izvajanju vaj varovani. Za prijetno, predvsem pa varno doživetje v pustolovskem parku, poskrbijo izkušeni inštruktorji.
Do parka je možen dostop v lastni režiji z avtom ali avtobusom, javni prevoz je organiziran samo do Kresnic (železnica), od koder je park oddaljen približno 6 km hoda. Če ste za pustolovščino, je to pravi izlet za vso družino!
Objavljeno v Osrednjeslovenska

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.