Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Laško - Izletko

Kopanje pod stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke, v toplih poletnih dnevih pa se tudi odpre, je posebno doživetje za otroke in super ideja za družinski izlet! Omogoča plavalne dogodivščine tudi ob slabem vremenu. Pod stekleno kupolo so na voljo bazen z valovi, rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka, otroško vodno zabavišče, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippov kotiček in tobogan. V poletnih mesecih pa se prileže tudi plavanje v zunanjih bazenih, spusti po zunanjem toboganu in drči. Zaradi naravne termalne vode plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja.

V Termalnem Centru hotela Thermana Park Laško v času šolskih počitnic nudijo počitniško varstvo otrok. Otroci so v družbi animatorjev deležni vodne zabave, kreativnih delavnic in smeha. Otroci med 3. in 15. letom starosti lahko v Thermani praznujejo tudi svoj rojstni dan.

Objavljeno v Savinjska

Na domačiji pri Pirc lahko z vašimi otroki občudujete, božate, pomagate hraniti in čistiti kar nekaj domačih živali: krave molznice s teleti, koze, ovce, kokoši in zajčke ter psa Medota in več muc. Sodelujete lahko pri kakšnem drugem opravilu, da občutijo pravo kmečko življenje. Na dvorišču lahko igrate namizni tenis, košarko ali z loki streljate na tarče. Pri Pirčevih lahko dobite sveže domače eko dobrote (kravje mleko, jajca, domačo marmelado in sok, jabolčnik ter jabolčni kis in suhomesnate izdelke, po dogovoru pa tudi potico, sveži sir in skuto…). Z veseljem sprejmejo tudi skupine otrok ali odraslih in jim predstavijo življenje na naši kmetiji. Pri hiši je urejen prostor za piknike z otroškim igriščem, vrtno uto in možnostjo izvajanja raznih športnih aktivnosti (košarka, namizni tenis, lokostrelstvo …). Predajte se počitku, se sprehodite po travniških poteh ali zavijte v bližnji gozd in si naberite novih moči!

Objavljeno v Savinjska

Rimske terme s številnimi bazeni in savnami v rimskem slogu privabljajo vse generacije. V različnih kopelih se lahko razvajate kot bogovi, po katerih se kopeli imenujejo. Za dodatno razvajanje so tukaj še masaže, wellness in maske. Izlet za razvajanje s stilom torej, za vso družino.

Objavljeno v Savinjska

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.