Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Na kopanje v Thermano Laško!

|| || ||

Kopanje pod stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke, v toplih poletnih dnevih pa se tudi odpre, je posebno doživetje za otroke in super ideja za družinski izlet! Omogoča plavalne dogodivščine tudi ob slabem vremenu. Pod stekleno kupolo so na voljo bazen z valovi, rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka, otroško vodno zabavišče, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippov kotiček in tobogan. V poletnih mesecih pa se prileže tudi plavanje v zunanjih bazenih, spusti po zunanjem toboganu in drči. Zaradi naravne termalne vode plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja.

Z malo sreče se lahko tja z družino odpravite brezplačno. Sodelujte v nagradni igri Izletka, ki vam v sodelovanju s Thermano Laško  podarja brezplačno družinsko vstopnico za obisk Thermane Laško. Pravilno odgovorite na spodnje vprašanje in nam odgovor pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob odgovoru pripišite vaše podatke: ime in priimek, letnik rojstva, starost in kraj bivanja. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme družinsko vstopnico (dva odrasla in en otrok) za vstop v Thermano Laško.

 

Nagradna igra traja med sredo, 26. junijem 2019 in vključno sredo, 10. julijem 2019.

 

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 15. let.

 

Nagradno vprašanje: V Thermani Laško med počitnicam še posebej poskrbijo za vaše otroke. Kaj posebnega jim med počitnicami ponujajo?

Naj vam namignemo odgovor - najdete ga tukaj.

Nagrajenka tokratne nagradne igre je Petra Delopst. Čestitamo!

Obiščite tudi spletno stran www.thermana.si.

 

Opomba: S posredovanim odgovorom soglašate, da v primeru prejema nagrade vaše ime in priimek objavimo na spletnem portalu www.izletko.si in na Facebook strani izletko.si ter da vas tudi v nadaljevanju preko e-novic obveščamo o novostih in novih nagradnih igrah.

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.