Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Obiščite Arboretum Volčji potok!

||| ||| |||

Arboretum Volčji potok sodi med najpomembnejšo vrtno arhitekturno dediščino v Sloveniji.  Park ima zaradi kulturnih, zgodovinskih, krajinskih in vrtno arhitekturnih lastnosti poseben pomen za RS. Zaradi velike raznolikosti rastlinskega materiala, zbranega v parku, je pomemben tudi v biotskem in genetskem pogledu. V parku je več kot 3.500 lesnatih rastlin, 930 sort vrtnic, 2.000.000 tulipanov, 200.000 enoletnic itd. Za otroke je na voljo prostrano otroško igrišče, dinozavri in kiti v naravni velikosti, pravljični junaki, tropski metulji. Obisk Arboretuma je doživetje za vse generacije, ob vsakem letnem času!

 

Z malo sreče se lahko tja z družino odpravite brezplačno. Sodelujte v nagradni igri Izletka, ki vam v sodelovanju z Arboretumom Volčji potok  podarja brezplačno družinsko vstopnico za obisk Arboretuma. Pravilno odgovorite na spodnje vprašanje in nam odgovor pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob odgovoru pripišite vaše podatke: ime in priimek, letnik rojstva, starost in kraj bivanja. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme družinsko vstopnico (2 odrasla + 2 otroka do 15 let) za vstop v Arboretum Volčji potok.

 

Nagradna igra traja med ponedeljkom, 1. junijem 2018 in vključno ponedeljkom, 2. julijem 2018.

 

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 15. let.

 

Nagradno vprašanje: Otrokom je namenjena  posebna spletna stran Arboretuma, kjer objavljajo zanimive članke, ki so primerni za otroke, njihove starše in učitelje. Tematike člankov so raznolike tako kot so tudi razstave v Arboretumu. Kako se imenuje ta spletna stran in katera žival je osrednja tema zadnjega objavljenega članka na tej strani?

Naj vam namignemo odgovor - najdete ga tukaj.


Razglasitev:
 Nagrajenka, ki prejme brezplačno družinsko vstopnico v Arboretum Volčji potok, je Špela Markun iz Golnika. Iskrene čestitke!

 

Obiščite tudi spletno stran www.arboretum-vp.si.

 

Opomba: S posredovanim odgovorom soglašate, da v primeru prejema nagrade vaše ime in priimek objavimo na spletnem portalu www.izletko.si in na Facebook strani izletko.si ter da vas tudi v nadaljevanju preko e-novic obveščamo o novostih in novih nagradnih igrah.

Več iz te kategorije:
« Odpravite se v svet iluzij

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.