Družinski izleti, dogodki za otroke, nagradne igre, izleti po Sloveniji

Kopanje na Naj kopališču Slovenije

|| || ||

Laguna Mestna plaža z bazeni je že več let Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Ponaša se s čistočo bazenske vode, urejenostjo bazenskih in travnatih površin in aktualnim dogajanjem. Obiskovalcem nudi sprostitev in preživljanje prostega časa v treh zunanjih bazenih z ogrevano vodo in na tlakovanih ter travnatih površinah ob bazenih. Posebej je poskrbljeno tudi za otroke z otroškim bazenom z igrali, poskrbljeno je tudi za bogat program s presenečenji. Super ideja za družinski izlet na kakšen vroč poletni dan!

Sodelujte v nagradni igri Izletka in morda boste prav vi tisti srečnež, ki bo prejel brezplačen družinski vstop za kopanje v Laguni mestni plaži Ljubljana. Pravilno odgovorite na spodnje vprašanje in nam odgovor pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob odgovoru pripišite vaše podatke: ime in priimek, letnik rojstva, starost in kraj bivanja. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali nagrajenca ali nagrajenko, ki prejme družinsko vstopnico (dva odrasla + dva otroka) za vstop na kopališče Laguna mestna plaža Ljubljana.

 Nagradna igra traja med četrtkom, 11. julijem 2019, in vključno četrtkom, 25. julijem 2019.

 V nagradni igri lahko sodelujejo osebe starejše od 15. let.

 

Nagradno vprašanje: Otroke na kopališču Laguna mestna plaža Ljubljana zabava tudi posebna maskota kopališča. Kako je ime maskoti kopališča Laguna?

 

Odgovor lahko poiščete na FB strani Laguna mestna plaža Ljubljana ali na spletni strani laguna.si.

 

Opomba: S posredovanim odgovorom soglašate, da v primeru prejema nagrade vaše ime in priimek objavimo na spletnem portalu www.izletko.si in na Facebook strani izletko.si ter da vas tudi v nadaljevanju preko e-novic obveščamo o novostih in novih nagradnih igrah.

Več iz te kategorije:
« Na kopanje v Thermano Laško!

Regije Slovenije

Slovenija Pomurska Podravska Koroška Savinjska Zasavska Posavska Jugovzhodna Slovenija Primorsko-notranjska Osrednjeslovenska Gorenjska Goriška Obalno-kraška

Novice

Prijavite se na Izletko Izletkove e-novice na tej povezavi.