Predlagamo

Za vas smo pripravili predloge raznovrstnih izletov. Izleti in različna doživetja torej za vse okuse! Raziskujte jih z nami!

Na pustolovščino v pustolovski park

Ob toplih dnevih lahko v pustolovskih parkih po Sloveniji mlajši in malo starejši preizkusite svoje gibalne in plezalne spretnosti, ob tem pa se neznansko zabavate in se počutite kot Robin Hood med krošnjami dreves. 

Pustolovski parki po Sloveniji:

Pustolovski park Betnavaza otroke od 4. leta dalje, zgornje starostne meje ni, 7 prog in 65 postaj.

Pustolovski park GEOSS: za otroke od 4. leta dalje in odrasle, 5 plezalnih in 72 različnih elementov.

Pustolovski park Otočec: za otroke od 5. leta starosti in odrasle, 4 plezalni poligoni s skupno 45 postajami in 46 elementi spretnosti.

Pustolovski park Postojna: za otroke od 4. leta starosti in odrasle, 5 različnih poti s 78 različnimi plezalnimi elementi.

Pustolovski park Bled: za otroke od. 4. leta starosti in odrasle,  5 različnih poti z 71 plezalnimi pustolovščinami.

Poletni park Krvavec: v parku se je možno zabavati v 10 različnih aktivnostih, med njimi je tudi pustolovski park, primernim za vso družino.

Pustolovski park Bukovniško jezero: za otroke od 4. leta starosti in odrasle, tudi za vitalnejše babice in dedke, 5 različnih plezalnih poti z 58 elementi.

Pustolovski park Celjska koča: za vse starostne skupine (otroke, otroke do 15 let, odrasle), 35 različnih plezalnih elementov.

 

Razburljiv izlet za vso družino!