Za začetek počitnic si privoščite pustolovščino

Juhej! Poletje in počitnice so tu! Izletko se veseli novih dogodivščin z vami, zato je za vas pripravil super pustolovščino v Pustolovskem parku Bukovniško jezero, ki leži v idilični naravi ob Bukovniškem jezeru. Ob spretnostih na različnih plezalnih poteh pustolovskega parka se lahko sprehodite in uživate tudi ob bližnjem jezeru.

Plezalne poti pustolovskega parka so prilagojene različnim starostnim skupinam, tako da lahko vsa družina najde kaj zase, tudi babice in dedki.

S pravilnim odgovorom na spodnje vprašanje se lahko potegujete za brezplačni družinski darilni bon za vstop v Pustolovski park Bukovniško jezero. Odgovor nam pošljite na e-naslov pojdimo@izletko.si, pri čemer pripišite svoje ime, priimek, naslov bivanja in letnico rojstva. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe od 18. let naprej. Nagradna igra traja med petkom, 24. 6., do vključno nedeljo, 3. 7. 2016. Med pravočasno prispelimi pravilnimi odgovori bomo izžrebali tri nagrajence oziroma nagrajenke.

Vprašanje:

Najdaljša plezalna pot Pustolovskega parka Bukovniško jezero, ki je dolga 27 metrov, ima posebno ime, povezano z maskoto pustolovskega parka. Kako se imenuje?

 

Vabljeni, da obiščete spletno stran Pustolovskega parka Bukovniško jezero www.pustolovskipark.si.

 

Srečno!

Izletko

 

Izžrebali smo tri nagrajence/ nagrajenke, ki prejmejo darilni bon za družinski obisk Pustolovksega parka Bukovniško jezero. To so:

Tanja Korošec

Barbara Zelenec

Nataša Krenner

 

Vsem trem nagrajenkam iskreno čestitamo in jim želimo veselo pustolovščino!

 

Opomba: S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate, da Izletko v primeru vašega prejema nagrade vaše ime in priimek javno objavi na spletni strani www.izletko.si in na FB strani Izletko.


Dodaj komentarZa oddajo komentarja morate biti prijavljeni. Prijava